Select Page

Tahu Macam Mana Wan Emir Memikat Hati Mira Filzah?

mfmirafilzah

Emir DM Mira melalui instagram, tapi Mira tak layan. Ya lah mesti beribu DM masuk setiap hari, Mira Filzahkan! Lepas tu Emir DM pula Mak Mira. Baru jalan! Mereka pun berkenalan suka sama suka tapi Mira yang start dulu bagitau Emir untuk berkahwin! Terkejutkan?!

Dalam ramai lelaki yg minat Mira Filzah, mungkin Wan Emir je yg berani untuk ‘take action’ walaupun dalam hatinya dia pun tak sangka yg Mira Filzah akan sukakan dia.

Hakikatnya dalam dunia ni mmg ramai yg nak sesuatu, tapi berapa ramai yg berani utk ambil tindakan?

Ramai ibubapa yg runsing dgn anak yg kaki game, siang malam asyik dgn game je!

Berapa ramai mak ayah yg risau dan kecewa dgn pelajaran anak-anak, nak anak dpt keputusan cemerlang, nak anak dgr kata, jaga solat…

Tapi hanya sekadar nak! TAK ADA TINDAKAN PUN.

Tapi tidak pada Puan Yati dari Bangi. Ketika risau dgn keputusan anaknya yg selalu dpt D dan E Matematik, beliau terus ambil TINDAKAN PANTAS!

Hasilnya, dlm masa 30 hari je, gred Math anaknya NAIK kepada gred B!

Apa formula yg Puan Yati gunakan utk bantu anaknya?

Beliau menggunakan Formula MOTS. Teknologi Minda Terkini untuk bantu ubah anak dengan pantas!

Info Lanjut MOTS, layari

http://www.superneuron.my/

Kredit gambar: IG, @mfmirafilzah