Select Page

Tips Nak Anak Mudah Dengar Kata. Suruh Sekali Terus Buat

“Masalah anak saya susah bangun pagi. Alhamdulillah, selepas guna teknik ni anak dah mudah bangun. Kejut sekali jer”

(Pn Faridah, Ampang KL)

Ramai mak ayah tahu atau pernah dengar teknik ni tapi tak ramai yg percaya dan buat.

Teknik ni sebenarnya mudah je. Amalkan waktu malam sebelum anak tidur.

Caranya? Waktu anak tengah mamai nak tidur tu, bisikkan di telinganya kata-kata yg anda nak dia jadi dan buat

Cthnya: “Abg anak mama yg rajin solat. Masuk waktu terus solat”

Waktu tengah mamai tu, otak dia berada pada alpha state

Pada state alpha ni, *pintu* yg memisahkan antara *minda sedar dan minda bawah sedar* akan terbuka.

Jadi…kata-kata yg anda bisikkan tadi dapat *masuk dan meresap* ke dalam minda bawah sedar yg merupakan OPERATING SYSTEM diri anak anda

Bila kata-kata tadi berjaya masuk dan meresap ke dlm minda bawah sedar, secara automatik ia akan mengubah sikap, perangai dan tindakan anak tanpa dia sedar

Cubalah ! InsyaAllah anda boleh nampak hasilnya dalam masa yg singkat

Tapi Jika anda nak teknik yg lagi power, anda boleh cuba Teknologi Minda Terkini iaitu MOTS

MOTS akan transform anak jadi cemerlang dlm masa yg singkat.

MOTS sesuai utk ibubapa yg sibuk. Hanya perlu bg anak tonton MOTS.

Info Lanjut MOTS, layari

http://www.superneuron.my/